Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

Dead Island-info

Velen van jullie hebben gisteren ongetwijfeld bovenstaande trailer van Dead Island gezien; de zombie-game van Techland die al een paar jaar in ontwikkeling is. Het filmpje is goed gemaakt en weet zelfs te ontroeren. Of deze pathosopwekkende trailer ook echt iets over de game zegt is wat moeilijker te beoordelen. Niet in de laatste plaats door een persbericht dat we ontvingen, waarin op ronkende toon gemeld wordt: "Zombies slopen op een tropisch eiland wordt mogelijk (...) als een raadselachtige tsunami van zombies het eiland overspoelt."

Dat komt op ons, na het zien van de trailer, over alsof je Heavy Rain aankondigt met: "Junks KAPOTSCHIETEN in een stad." Maar goed, lees verder voor meer informatie over Dead Island!

---

In de game speel je vanuit first-personperspectief en moet je van het zombie-eiland proberen te ontsnappen. Omdat de zombies andere plannen hebben zul je de nodige lijf-aan-lijfgevechten moeten voeren met de ondoden. Vuurwapens zijn zeldzaam op het tropische eiland, dus moet je improviseren met allerhande voorwerpen. Deze oude trailer toont een kort gevechtje, dat doet denken aan een game als Condemned.

De game kent wat role-playing-aspecten: je personage wordt steeds sterker, je kunt verschillende 'classes' kiezen en wapens zijn aan te passen door items te combineren. De game kan bovendien met vier man tegelijk coöperatief gespeeld worden. Deze Condemned/Left 4 Dead/Dead Rising-hybride komt dit jaar nog uit op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Ik twijfel ten zeerste of de emotionele sfeer van de trailer intact blijft als ik, tijdens een coöp-sessie 'zombies slopen', alles 'teabag' wat los en vast zit terwijl Martin de Boer schuine moppen vertelt, Verdi vele zombies onthoofdt met een roeispaan en Shmorky zeurt 'zet eens op pauze, ik moet plassen.'

Reacties

Geen pc? =/ FAIL!!

Wat een ontzettend goede trailer, damn.

Wat een tering goede trailer. +1 voor de bedenkers daarvan.

Trailer is er ook in reversed, is ook super vet.
www.youtube.com...

ow SNAP :P wat een trailer! Ik moet me bij W2E voegen, waarom geen peecee! STEAM FTW!

Geweldige trailer. En ook gewoon in ontwikkeling voor de PC, beste Donuts.

Ik ga hem kopen :)

Tering, ik ben het eens met iedereen. Wat een gave trailer! Die gaat er gewoon komen. Geen twijfel mogelijk!

Kan niet wachten!

Goedverdoemme, beste trailert sinds tijden!

Trouwens hij komt ook uit voor PC, staat op de website van Dead Island.
deadisland.deepsilver.com...

Ooh gelukkig, hij komt uit op de PS3 ;)

muziek doet mij erg denken aan: www.youtube.com...

Heel vet gemaakt, alhoewel de gezichten imho iets beter kunnen nog maar dat is echt miereneuken ! Me loves zombie games :D

Word er gewoon een beetje naar van, heb altijd wat moeite met kinderen in een game. In Bioshock redde ik die kleintjes ook altijd in plaats van ze te harvesten. Maar ja, ik zal wel een softie zijn. Het lijkt er in ieder geval wel op dat deze game gaat heersen en dan moet ik 'm zeker hebben, zomies altijd +1!

Ik vind het echt een mooie trailer, maar ik word echt moe van games die trailers maken zeggen dat het ingame beelden zijn maar dat het er vervolgens bij jezelf op je PS3 / XBox veel minder uit ziet. Hierbij ook, gevoel dat ik teleurgesteld ga worden als bij GT5.

Goed gemaakt die trailer. Stukje kwaliteit waar ze trots op mogen zijn!

WAUW!
HEBBE HEBBE HEBBUUUUUU

maar eerst 10 maar DA 2

Ach... ik dacht eerst dat DEAD RISING 2 ook geweldig zou zijn, maar dat heeft zo'n gare schijt besturing en ook nog eens op tijd spelen dat het gewoon een spel is wat ik 7 uur gespeelt heb en daarna getrashed heb... al die console ports zuigen

@Sh4d0wzZ
Ja ofniet dan. Japanners snappen het niet he. Al die moeite westers over te komen en dan speelt het nog als een natte krant. Toch wel n toffe game.

@Sh4d0wzZ

Dat had ik nou bij deel 1. Daar was de besturing al echt kut en het zal wel aan mij hebben gelegen maar ik ben er snel weer mee gekapt.

@szixxx
Ligt inderdaad aan jou, Dead Rising 1 heerste en Dead Rising 2 eveneens.


Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum