Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

[Upd.] Het zal niet lang meer duren..

We werken er HARD aan.. nog héééééééééél even (lees: enkele dagen) geduld :)

Reacties

:D

Kijk, dat is nog eens goed om te horen :D

Ga ik nu weer ff verder met Beyond Good & Evil!

Hells Yesh

btw: wat is er met JungleJack gebeurd? een beetje met 4-tjes strooien op KillZone 3.. Is ie fanboy geworden?

We wachten nog wel, het staat niet in brand. Helaas.
Zat al op gamer.nl te snuffelen, maar mijn autocorrectie-programma deed mijn computer 7 keer crashen toen ik over de comments scrolde.
Wel een grote community, maar ja. Als je alle mensen met het Syndroom van Down bij elkaar zet, heb je ook een grote community. Het niveau is navenant gelijk, maar die laatste doelgroep is meestal nog wel lievvv.

SvennusMax
Verrader!

Ik zal niet toegeven, ik zal niet buigen, ik zal niet wijken voor welke shit dan ook.

Hardcore to the bone!

-wat?
Ja mam! Ik kom eraan!

*eten*

Even serieus; Ik ben heel benieuwd!

Kut mijn comment was weggevallen, de site begint al af te brokkelen. Kan ik weer van voor af aan. In ieder geval, ik kom maar niet op duimschroef, doe ik iets verkeerd of werkt dat kreng gewoon niet goed?
@SvennusMax 02-03-11 | 20:21
Op gamer.nl zitten niet zozeer domme mensen, maar eerder personen die zich alleen maar met games bezig houden, zogenaamde nerds. Dus de vergelijking met het down syndroom is een beetje appels met peren vergelijken (en dan ten nadele van de SvD'ers). De reaguursels op gamert zijn voor meer dan de helft off-topic en in jouw geval voor 100%. Daarom is er op het web vooralsnog geen alternatief voor gamert te vinden.

gameon
*scandeert*

GA-MERT GA-MERT

:P

gameon
Ik kom er ook nog niet op.

Maar ik wacht rustig af.

Wel balen, had gehoopt als 1e ©reagamert of ©duimschroevert (is nieuwe benaming voor reaguurder vanaf nu ) te kunnen zijn.

We wachten af!

Gaat weer rustig verder met Killzone 3 MP..

Goed nieuws! :D

Ik wilde eigenlijk net gaan bitchen over het design. Maar verdomme, dat is nog 'ns een makeover. Wie heeft dat in elkaar geflanst? Props! Ik heb al een doosje talkpoeder ingeslagen om me helemaal de tiefus te commenten wanneer ik erop kan. Want ook ik wacht op m'n emailtje met m'n wachtwoord.

Oh en Sven, je weet dat dat weer een indirecte zelfdiss was?

@ Nacho
Je snapt toch wel dat ik ook zit te F5'en he? Bring it! Oh en voor diegenen die het gemist hebben.. BF3 gameplay: www.youtube.com... Wat een dag.

Voor iedereen die nu al zit te reggen ;) ik heb de users er even uitgemikt omdat nog niet alles in orde was. Maar dat merkte jullie al. Je kan nu reggen, email invullen en passwd gelijk en klaar. Je krijgt nog wel een bericht dat je je email moet checken maar dat gaat er nog uit *officieel zijn we ook nog niet open natuurlijk*
@Phyla, in elkaar geflanst is het door ondergetekende, en het grafische geweld boven en rondom is door mijn vriendin gedaan.

Is er iets wat je niet kan?

@Phyla
Bergen, maar laten we het positief houden

*slaakt diepe zucht, slaat vingers ineen, wijst handpalmen uitwaarts en strekt armen waardoor vingers kraken*
@ gameon 02-03-11
Jawel, op gamer.nl zitten domme mensen. En slechts een paar nerds. Ik kom er al sinds 2007. Daarbij; wat jij Off-Topic vindt, vind ik geheel of zijdelings te maken hebben met de artikelen zoals geschreven door redacteurs. Zodra daar persoonlijk op wordt gereaguurt, dan bijt ik mensen (als jij soms) de kop af. Dat mag namelijk, want het kan.
@ Phyla 02-03-11 | 23:54
Jazeker, het was de laatste van een reeks, en de eerste van velen. "For I am Legion, and we are many."
@JungleJack 03-03-11 | 00:20
Je zou eens wat liever voor je vriendin moeten zijn. Al heb ik het vermoeden dat je dat wel stiekem bent. Ach, ongeacht wat; heb me aangemeld, wacht het mailtje even af.

@SvennusMax
Dan kan je lang wachten, niet op dat lief zijn, maar op die mail, even jezelf nu reggen en je kan zelf passwd kiezen enzo, en dan ben je alive.

NICE!

de nieuwe site begint al ergens op te lijken.

En NU geregistreerd op het Duimschroef-gebeuren. Als ik het goed begrijp krijg ik nu niet direct, maar binnenkort een bevestiging? In ieder geval goed bezig heren (en dame, in het geval van JJ zijn wederhelft), mijn complimenten!

@Schild
Als het goed is kan je nu gelijk inloggen en commenten... De text dat er een mail komt is nu op dit moment een wassenneus

@JungleJack

Dank, inloggen is gelukt en ik ben erbij!

Jetzt geht's los!

@Nacho_Vidal
idd, gewoon rustig blijven afwachten en deze pagina blijven che...
oh wacht, ik lees dat we er op kunnen!
* gaat proberen *

@Verdi
Gaat niet goed, eerst had ik problemen met mijn password, toen heb ik die laten resetten (email laten sturen), vervolgens was ik ingelogd en heb mijn profile aangepast. Plaatje uploaden ging niet goed, maar ok. Vervolgens wil ik mijn eerste comment plaatsen, moet ik opnieuw inloggen en nu is mijn username ineens niet meer bekend!
Ik zie dat Svennusmax al wel begonnen is met plempen van onzin, waarom ik dan nog niet???
De username die ik aangemaakt heb is (uiteraard) gameon.

@ gameon 03-03-11 | 14:37
Heb je al gekeken of de stekker in het stopcontact zit? En is je keyboard wel aangesloten? Heb je je computer al herstart? Staat de modem aan? Heb je Caps-Lock gebruikt? Heb je wel het goede IP-adres?
En nou nooit meer zeggen dat ik niet behulpzaam ben he!

@gameon
Klopt, alles wat je zegt is 100% waar, jij had namelijk een login aangemaakt op www.duimschroef.nl SLASH dikkeduim. In de TESTomgeving was dat. Die is inmiddels opgeheven. En moet je gewoon naar www.duimschroef.nl en daar even een nieuwe account aanmaken, en dan kan je gaan roepen, bleren enzo... maar remember, we zijn officieel nog niet open.

@SvennusMax
Ik probeer zelfs opnieuw een nieuw password te laten mailen, blijkt dat mijn emailadres niet meer bekend is. * zucht * ze zullen me er wel niet op willen hebben.

@JungleJack
He, thanx voor je snelle reactie. Mijn voorgaande post en de jouwe hebben elkaar gekruist. Maar ik zit er toch op inmiddels!

Zooo ik heb mezelf ook geregistreerd op duimschroevert. Ben benieuwd naar de vorderingen :-)

DDAAAAAHAAAAAAAG GAMERT.NL! IK KOM HIER NOOOOOIT MEER TERUUUUUUG (echo teruuug teruuuug teruuug).

Mijn laatste comment hier.

En nu ga ik schijten.

Schijt ze!


Maar het zal toch niet waar zijn dat er een doorstart komt van de gamert? Wie hebben jullie onder schot?


Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum