Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

Ook launch-DLC voor Bad Company 2

BadCompany2HeeftLaunchDLC.jpgIn de categorie 'hadden we dat niet net zo goed op het dvd'tje kunnen kwakken?' het volgende: DICE's Bad Company 2 krijgt vanaf dag één meteen een DLC pakket. Dat wil dus zeggen dat er op het moment dat je het spel in je PC of console steekt, er via een in-game store al een aantal extraatjes te downloaden, dan wel te koop zal zijn. Want ze zullen niet allemaal gratis zijn, aldus senior producer Patrich Bach. In een interview met WorthPlaying zei hij het volgende:

"We have an in-game store where you get free content or you can buy new content to the game, so it's a very integral part of the game that we will have a long post-launch campaign, [...] I think people will be thrilled to see what's in that already. On day one, you will get some really cool stuff."
Nog geen details over wat de DLC dan precies gaat zijn dus. Zal waarschijnlijk ook wel niks significants zijn, of iets om echt warm voor te lopen. Zo stelde de launch-DLC voor Mass Effect 2 ook ernstig teleur. Bad Company 2 komt in ieder geval 5 maart uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Tegen die tijd zullen we het vast wel te horen krijgen, en hoort u het dus ook.

Reacties

Strike at Karkand (uit BF2) zou aanwezig zijn als DLC las ik ergens.

Dus een keer gratis DLC, en daarna gewoon betalen? addertje dus?

Strike at Karkand (uit BF2) zou aanwezig zijn als DLC las ik ergens.

Als dit waar is kan mijn dag niet meer stuk. Volgens bf2stats heb ik daar 173 uur ingestoken. Hoop dat er meer bf2 dan wel bf2: sf maps beschikbaar komen. Ghost Town en Warlord waren ook erg goede maps.

"Zal waarschijnlijk ook wel niks significants zijn, of iets om echt warm voor te lopen. Zo stelde de launch-DLC voor Mass Effect 2 ook ernstig teleur."

Gelukkig maar! Hoe beter de DLC op dag 1 des te meer ik me genaaid voel dat het niet op de disk staat. Ik vind deze ontwikkeling maar niks. Het is ook al weer veel te lang geleden dat ik een nieuwe release in mijn xdoos stopte en niet direct een patch voor mijn kiezen kreeg. Gameontwikkelaars worden laks door de patch mogelijkheden en gierig door de DLC.

altijd dat gezeik over dlc.. gaap
is nou eenmaal van deze tijd..
face it..

De DLC bij Mass Effect 2 was dan ook gewoon gratis te downloaden als je de collectors edition had. Die niet duurder was dan de gewone versie.
Is toch wel anders eigenlijk.

De demo gespeeld en BFBC2 valt mij tegen: ik mis de échte BF sfeer. Ga iig mij pre-order cancelen en met MAG aan de slag! Ben ik trwns de enige die vind dat BC2 zuigt?

@ Koekwausch:
Je speelt op een console, en zegt dat je de échte BF sfeer mist?

Dôh...

LOL @ DLCFAIL zeg bij ME2, eerst die hele game rondgespeeld, aan het einde zie je 1 scherm met zeg maar (om niet te veel te spoilen) een heeeeeel groot leger. Ik helemaal enthousiast die DLC downen en installeren om de volgende oorlog uit te gaan vechten, is het 10 minuten missie extra (op 50 uur) en een paar wapens die je niet nodig hebt. FAIL! Ik kan me niet voorstellen dat mensen daar voor zouden betalen.

Kom maar op met ME3 want die DLC meuk is puur marketing, trap er niet in zeg.

Kan me niet voorstellen dat er aan DLC nog is 40 uur missie bij komt.

DLC is een concept dat vooral bedoeld is om de verliezen van de illegaal downloadende "gamers" te compenseren. De mensen die hun games legaal aanschaffen betalen dus dubbel omdat een grote groep losers te gierig is voor hun speelplezier te betalen. Tegenwoordig lijkt het er meer op dat gamestudio's voor € 50 / € 60 een demo verkopen (veel moderne games heb je binnen enkele uurtjes al uitgespeeld..) in de hoop dat je vervolgens extra gaat betalen om de "volledige" game aan te schaffen door middel van DLC. Het is nét een Zwitsers zakmes; voor € 25 wordt het geleverd met een normaal lemmet, maar als je ook een schaartje, schroevendraaier en kurkentrekker wilt hebben betaal je dus per item extra. Dit druist dus compleet in tegen het idee dat je van bepaalde artikelen mag verwachten dat ze COMPLEET zijn als de prijs daar naar is.

@Koekwausch

1) Waarmee vergelijk je dan? BF2? Zo ja, dan stel jij eerder zwaar teleur, want deze game is daar géén vervolg op!
2) Zoals gezegd, je laat duidelijk merken op een console te spelen en dan mis je het eea? Probeer de beta eens op de PC zou ik zeggen... ;)


Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum