Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

Need for Speed: Shift 2 - Pagani Huayra

shift2pagani.jpgEen hele mond vol zo op de maandagochtend. Need for Speed: Shift 2 - Unleashed en daar dan ook nog eens de Pagani Huayra-trailert van. Dit weekend ergens losgelaten op het Internep en een aardige video om de week mee te beginnen. We zien in de trailer een opgepoetste bolide met een stuur, vlammen uit de pijpen, een gaspedaal, koplampen en ook remlichten op een circuit en in de straten aan het scheuren. Meer wil een echte race-fan toch niet? Dachten wij ook. Goedemorgen!

---

Reacties

Racen door London -> PGR...
RIP
*sniff*

Shift 1 werd ook groots aangekondigd.. Bleek oook prut te zijn. Waarom zal deze beter zijn. NFS gaat alleen maar om de mooie plaatjes. Maar Gameplay ho maar.

Ik denk niet dat ik hem ga halen. Ik ben niet zo dol op dit soort racespellen. Ik ben meer van de simulators.

Maar ik ben blij dat hij voor de Playstation 3 beschikbaar is. Mocht ik hem toch willen kopen dan kan ik met een gerust hart naar de gameboer lopen.

Ik hoop dat mensen die een pc hebben net zo rustig kunnen slapen als ik.

Ik hoop ooit op een Forza-achtige simulator met de Gameplay van PGR4.
Forza is in single-player mode extreem saai. Voelt als saai afwerken van racejes, circuitjes etc., om punten te halen en verder te komen.

PGR4's Ranking List en kalender was gewoon erg leuk, elke periode een serie kiezen waarmee je punten kon verdienen en zo steeg in de ranking.
Bij Forza zat ik in Restart-modus; zodra je crasht, foutje maakt, of whatever: Restart en try again.
Bij PGR boeide me dat niet zo, je pakt gewoon je puntjes in de volgende race.
Maar ja, tis natuurlijk wel meer arcade, PGR.

Uhm dit is DE game die de concurrentie wil aangaan met forza en gt vandaar dat ze er ook niet het label 'Need for speed' aanhangen (fail JungleJack) omdat die bekend staat om z'n arcade racers. Er zullen net zoveel opties beschikbaar zijn als bijvoorbeeld in Forza maar dan met veel meer snelheidsgevoel. Ook zal het schademodel episch worden.

@ansjovis
Lees mij anders even voor wat er op 0:08 van dit filmpje staat.

Need for Speed is niet zo slecht als men vaak beweert, maar er zijn wel ontiegelijk veel spellen in die franchise die ook niet allemaal even goed zijn. En andere spellen zijn vaak simpelweg beter (grid, gt5) Deze hoef ik voorlopig niet te kopen, er zijn zo ontzettend veel racespellen op de PS3, vooral juist in de categorie racesim/mooie plaatjes met sportauto's. En over een paar maanden kost deze €20 tweedehands.

@miknic
NFS shift 1 was echt geen slecht spel. Het is natuurlijk geen forza of gt, maar hij verslaat alle NFS' die sinds hot pursuit 2 zijn uitgekomen. De underground serie was pas echt te slecht voor woorden en most wanted en die crap al helemaal.

Na NFS Most Wanted, is het spel alleen maar slechter geworden. Wat Miknic ook zegt, het gaat ze alleen maar om fraaie beelden. Games zelf zijn prut.
Inderdaad werd NFS Shit (juist ja, Shit) 1 groots aangekondigt en het werd de eerste NFS waar ik geen meter mee heb gereden. Wat een lachertje.
Als ik op een circuit wil racen, neem ik wel wat anders dan een NFS spel. NFS is, correctie WAS, leuk om te doen doordat het altijd illegale STRAATRACES zijn geweest, en niet legaal georganiseerde circuitraces.

@ Nacho_Vidal
Dat weet ik wel zeker, hij komt nl. ook gewoon naar de PC.

Heb het al vaker gezegd maar wat er al een aantal deeltjes ontbreekt aan de Need for Speed serie is simpelweg de snelheidservaring. Ook al zegt mijn speedometer dat ik toch dik 200 km/h boek heb ik toch het idee dat er meer snelheidsbeleving zit in een rondje joggen IRL.

Volgens mij heeft geen van de NFS Shift 1 afkrakers hier het spel ook ooit echt gespeeld. NFS heeft nu 2 series, de arcade en de "simulatie". Shift is het simulatie stukje ;)

Met uitzondering van de échte sims (r-factor / iRacing / live for speed etc) heb ik in geen enkel spel, en zeker niet in fokking Forza of GT deel X, een dergelijke ervaring gehad met bijvoorbeeld onderstuur.

Waarschijnlijk was shift voor jullie gewoon te moeilijk :P

@VierkantBanaan, inderdaad heb ik het spel nooit gedaan.
Ik vind die race sims namelijk niks. F1, Dirt1 en 2 en al dat soort games, is niet mijn ding.
Snap ook nog steeds niet, wat die Shi(f)t dingen überhaupt met NFS hebben uit te staan.
Wat ik al eerder zei, de NFS reeks gaat over illegale straatraces, niet over circuitracen.
Als ze de game als afzonderlijk iets hadden uitgebracht, was de commentaar waarschijnlijk ook minder geweest.
Dan was de game als afzonderlijk racer beter te vergelijken geweest met de overige sims.
Nu hebben ze het nadeel, dat ie in de NFS reeks is gezet, dus ook als zodanig wordt bekritiseerd.
Als losse game, had ik er noch een woord aan vuil gemaakt, noch naar omgekeken.

@ D_Smoker
Enerzijds eens. Anderzijds, wil je die illegale straatraces, dan speel je maar een van de 10 vorige delen. Beetje verandering is niet weg, right?

@D-Smoker

Jij bent duidelijk een stuk jonger dan ik ;) Een heel stuk jonger volgens mij...

en.wikipedia.org...

NFS for crying out the fok loud begonnen als SIM! Of poging tot...

[quote]
The first installment of the NFS was one of only two serious attempts by the series to provide a realistic simulation of car handling and physics without arcade elements (the other being Porsche Unleashed). Electronic Arts teamed up with automotive magazine Road & Track to match vehicle behaviour, including the mimicking of the sounds made by the vehicles' gear control levers. The game also contained precise vehicle data with spoken commentary, several "magazine style" images of each car interior and exterior and even short video-clips highlighting the vehicles set to music.[/quote]

NFS Underground 1 en 2 waren de enige racegames tot nu toe die mij konden boeien.
Naja ok. F1 98 volgens mij (iig die ene met damon hill, schumi en Jacques Villeneuve als mystery rider) hoort er ook bij.
Simulaters hebben mij nooit kunnen boeien.

@Jan Doedel Man
Eens. Maar ik heb meer plezier gehad van Hot Pursuit 2 dan van Shift.
En inderdaad, die underground crap ging echt helemaal nergens over. Volgens mij gewoon een ''één tweetje'' met de 2 fast 2 furious films. Dikke bagger films overigens.

@VierkantBanaan
Zal je wss nog tegenvallen;)
Wellicht dat jij jonger bent :P
Maar eerlijk is eerlijk, het "illegale straatrace" had ik wellicht iets anders kunnen verwoorden.
Ik bedoelde dat de NFS reeks (PU daar gelaten) op de straten werd gereden, niet op circuits.
Vanaf deel 2 rij ik al met NFS: firstgennfs.rscsites.org...
Alle delen, uitzondering PU, werden op de straten uitgevochten.
Vanaf Prostreet moest je ineens op een circuit (?) en in plaats van dat het dan orgineel was, waren het opgeleukte circuits van Underground 2.
Wat ik al eerder zei, als ze het als alleenstaande game hadden gebracht, waren de reacties ook anders geweest.

Zag ik dat nou goed? Moest de auto remmen voor een bocht, dat kan haast geen need for speed zijn.

D_Smoker

Nu je je mening iets nuanceert kan ik me er beter in vinden. Het verplaatsen van de Shift rijstijl naar een straten omgeving zou mijns inziens een prima aanvulling op Shift


Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum