Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

Gamert stopt!

coffin.jpgU heeft waarschijnlijk al wel gezien dat Geenstijl.nl een nieuw jasje heeft. Mooi slick design van Joris B.V. als je het ons vraagt, maar tussen al die nieuwe FeAtuReS ontbreekt één klein dingetje; het rode Gamert-blokje is niet meer. Gamert stopt namelijk. Sinds onze eerste review zijn we alweer ruim 5½ jaar online, maar vandaag komt daar dus een einde aan.

De reden? Nederland is totaal verzadigd van websites over games. Een beetje middelbare scholier kan tegenwoordig een php-site in elkaar draaien, en het eerste waar ze daarbij aan denken is een website over videogames, omdat dat zo'n beetje het enige is waar een middelbare scholier iets zinnigs over te melden heeft. Een blog over Breezers, die stomme wiskundeleraar en hoe erg je moest kotsen van je eerste voorgedraaide jointje is niet zo levensvatbaar weet u. Het gevolg is dat het erg moeilijk wordt om nog iets écht unieks te doen. En als je, zoals wij, dan bij een commerciële club als TMG hoort, gaan die op een gegeven moment de cijfertjes optellen, en komen tot de conclusie dat er geen droge boterham meer mee valt te verdienen. Broodnodige investeringen in Gamert werden daarmee ook steeds moeilijker, en dan bloedt het dus dood.

Dat is jammer! Althans, dat vinden wij. Uw eigen mening mag u nog één laatste keer kwijt in de comments. We hebben de site al die jaren in ieder geval met veel plezier voor jullie gevuld en hopen dat jullie er ook iets aan vonden. Namens mij, Verdi, Admiraal Donuts, JungleJack, Martin de Boer en Wakkum: tabee, doei en houdoe! Het ga jullie goedt.

Update: Mocht u willen huilen, ons een hart onder de riem steken of ons willen boeken om als clown ballonfiguren te komen maken op het b-day feestje van uw zoon of dochter, kunt u nu bellen naar de gamert-foon: 06-81020306

Reacties

Bummer guys... Ik ondekte jullie pas een half jaar geleden en het was echt de enige reden waarom ik naar geenstijl (vind ik geen reet aan0 ging, voor dat rode gamert vakje.

Ik vind wat jullie doen toch wel echt uniek, vooral de avondnieuws segmentjes. Ik lees nieuwe info en zie de nieuwste trailers toch wel altijd eerderbij jullie voor ik ze op gamespot of een van de loggere grotere gamesites zie. Van mij mogen jullie de reviews zelfs weglaten en gewoon doorgaan met gamenews.

Anyway als het echt een vaste beslissing is: Thanks, ik vond het een toffe site.

bedankt voor de fijne tijden

"De reden? Nederland is totaal verzadigd van websites over games. Een beetje middelbare scholier kan tegenwoordig een php-site in elkaar draaien, en het eerste waar ze daarbij aan denken is een website over videogames, omdat dat zo'n beetje het enige is waar een middelbare scholier iets zinnigs over te melden heeft"

Conclusie..jullie zijn van mening dat jullie het dus niet veel beter doen dan de gemiddelde pimpelface? En dan gelijk stoppen......

Jammer, vond jullie nl wel altijd anders
-edit- neen, zoals je ook kan lezen moet er er genoeg geld binnen komen nowadays, en dat komt er niet. Als het aan ons lag kwamen jullie nooit van ons af

Schade. Jullie wisten nog wel eens kritisch uit de hoek te komen, dat is (triest genoeg) al iets unieks op zichzelf. Waar de fuck moet ik nu heen? Power Unlimited met z'n hysterische gejubel om iedere game-drol? Of 'the positive review generator' (aka Gamespot)?
:(

Bedankt voor al het game nieuws en reviews!
Ik vond jullie stukken de beste van allemaal en gewoon lekker onafhankelijk.

Het gaat jullie goed!

Heel erg jammer, gamert hoort bij mijn dagelijkse bezoek-routine. Ik heb genoten van jullie stukjes en het gezeik van sommige posterts op jullie stukjes. Veel succes met hetgene wat jullie hierna ga doen.

Ik vind het niet kunnen! Ik ga de ochtendjetsers en het nachtnieuws van Junglejack missen. Wat moet ik nu met mijn leven?

Doe eens snel Gamert niet deaud laten gaan!

Het waren vijf en een half fantastische jaren. Houdoe en bedankt.

Vind dit echt heel jammer. Gamert is het enige forum dat ik check en op post. Waar moet ik nu naar toe :-(
Maar in ieder geval bedankt voor alles!

Slecht hoor, gewoon opgeven omdat er te veel concurrentie is?
Geen geld mee te verdienen?
Wat is nou belangrijker?
De gemeenschap of het geld? Het is weer geld, jullie zijn niet beter dan buma/stemra.

Erg jammer dat Gamert stopt.
Het web mag dan misschien wel verzadigd zijn van gaming-sites; jullie waren de enige blog met een lekkere schrijfstijl en een keiharde rechtvaardige opinie. Wel uniek dus.

Beetje jammer dit... :'(

Balen.

DOEI!

De gemeenschap? Er zijn circa. 10 reaguurders die hier wel eens wat leuks melden of wat discussies houden. De rest loopt toch alleen maar te zeiken over de kwaliteit van Gamert of reaguurt niet. Desondanks spijtig, want jullie waren een deel van mijn routine (Njah, onderdeel van de hele dag op F5 rammen bij Geenstijl). Bedankt voor het werk, jongens, en het ga jullie goed!

Jammer hoor! Vond het altijd leuk om op Gamert te kijken die op een eigen manier het nieuws bracht, maar helaas tijden gaan voorbij ;)

Veel succes verder!

@Meneerik
Klopt, maar dat neemt niet weg dat Gamert elke dag vele lurkende personen aantrok die geen reacties plaatste. (zoals ik) Een soort latende gemeenschap zullen we het maar noemen dan...

Tja, het zouteloos zeiken over van alles en nog wat maakte Gamert toch wel erg leuk. Maar ik begrijp wel dat er niet veel geld te verdienen is aan ons en dat de hoeveel kijkers te weinig zijn om daar een professioneel team op te zetten en te houden.

Klote - en vooral ook voor het team. Ik vond het tof en zal jullie missen.

Succes, mannen!

that's a bunch of balls heren, morgen verwacht ik een topic dat dit een grap was :'(

Ik vond het ook altijd wel fijn om ff op Gamert te kijken. Altijd als ik Geenstijl bezocht, was het gamerthoekje altijd wel handig als er mooi nieuws was.
Jammert!

Zonde mannen, heb genoten van jullie reviews. Byezwaai!

Dag heren, het was me een genoegen om met regelmaat mijn apenballen te mogen ventileren. Uw zo nu en dan innoverende inbreng bleek dus niet genoeg te zijn voor Sjuul, en daar kan ik me enigszins iets bij voorstellen. Echter, zoals jullie zelf al aangaven, zijn wij nu gedoemd om op de Clearasil-gamerssites in de marge te reaguren. Humor die niet wordt begrepen, vele malen meer kennis van de historie van games dat door een 11-jarige Wii-fanaat in twijfel wordt getrokken, absurd slechte spelling en interpunctie van de nieuwe generatie.... alles zullen we weer moeten gaan verduren.
Maar goed, het was leuk zolang het duurde. Nog bedankt voor Alpha Protocol, dat spel heb ik na 30 minuten weggeflikkerd. Dat doet natuurlijk niets af aan de geste.
Voor alle SvennusMax-hat0rz; de vliegende vinketering voor jullie, ik wens u genitale herpes achter uw oogballen toe. Voor alle SvennusMax-l0verboyz; de vliegende mussenpokken voor jullie, een agressieve vorm van psoriasis op uwer geslachtsdelen toegewenst.
Salut! U vindt mij nu alleen nog maar terug op GS, waar ik zo nu en dan nog wel eens een Gamert-bommetje ga planten. Uit restecp. En dat meen ik.

Dit heeft niks te maken met het verdwijnen van de vele usenetsites waar jullie stiekem al jullie review materiaal vandaan haalde? ;-)

Jammer dat jullie stoppen. Maar commercieel gezien is het logisch. Er zijn gewoon ontzettend veel gamewebsites. En alhoewel jullie stijl uniek is en mij zeer aanspreekt zijn er sites die het beter doen (de sites met videoreviews bijvoorbeeld)

Wat gaan de heren nu doen? Waarom niet zonder TMG doorgaan?

In ieder geval bedankt voor de mooi stukken tekst. Vooral de Nintendo bashes heb ik erg van genoten. Het ga jullie goed!

Dag Gamert, blijven dus over IGN en PS3Clan.

@SvennusMax 24-02-11 | 12:41
Ik heb nooit geweten wat ik van je vond.... en heb zojuist besloten dat ik het nog steeds niet weet. Tabee!

"De reden? Nederland is totaal verzadigd van websites over games. Een beetje middelbare scholier kan tegenwoordig een php-site in elkaar draaien, en het eerste waar ze daarbij aan denken is een website over videogames, omdat dat zo'n beetje het enige is waar een middelbare scholier iets zinnigs over te melden heeft"

Conclusie..jullie zijn van mening dat jullie het dus niet veel beter doen dan de gemiddelde pimpelface? En dan gelijk stoppen......

Jammer, vond jullie nl wel altijd anders
-edit- neen, zoals je ook kan lezen moet er er genoeg geld binnen komen nowadays, en dat komt er niet. Als het aan ons lag kwamen jullie nooit van ons af

@Edit> Dat is waar , blijf het echt jammer vinden. Zoals ik al zei waren jullie "anders" dan de massa.
Maareeh kan die Weessie en Rutgert niet wat minder gaan verdienen. Of bestaat er geen SOEPSIDIE voor een cultureel stukje erfgoed??

Jammer.

Spijtig om dit te horen. Van alle RSS blokjes op mijn 'Games' tabblad in iGoogle, waren jullie echt de enige die ik dagelijks bezocht. Juist omdat jullie anders waren. Maar goed, als de hoge heren de financiën dichtdraaien, houdt het op. Ik wens jullie allemaal het beste en bedankt voor de jaren dat ik dagelijks jullie site met veel plezier heb mogen lezen.

Lame! En jammer. Ik vond gamenieuws i.c.m. Geenstijl juist wel heel relaxed.

@SvennusMax 24-02-11 | 12:41

Kijk, die zwakzinnige azijnzeiker gaat ik dus zeker niet missen. Elk nadeel heb zijn voordeel. Mazelen!

@ sk!llz 24-02-11 | 13:32
*heeft zijn voordeel. Taalregels gelden ook voor Cruijff en mensen die fantasieloos zijn om zijn quotes te stelen. Veel plezier in je stinkende, in mannenzaad-gedrenkte, met fastfood-wraps bestrooide, kansloze vrijgezellen-tweekamerflat!

Maar ik kan niet slapen zonder het nachtnieuws :(
Bedankt voor alles!!!111!!!!een

Neeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Zuur, een van de echt leukere sites als je het mij vraagt, helemaal doordat het makkelijk bereikbaar is dankzij GeenStijl. Jammer, maar helaas, helemaal omdat het een van de weinige sites is waar ik kom waar ik geen misbaksels voor produceer (Bashers is de andere). Het is niet anders

Hmm, jammer.
Hoewel er hier altijd een beetje achter de feiten aan gelopen werd, voegde jullie wat mij betreft toch best wat toe door de kritische toon ipv het fanboy gedrag op de meeste sites.
Bedankt!
-
P.S. Shmorky;
Uiteindelijk vond ik je best lievv :P

@SvennusMax

Alleen mevrouw sk!llz is in mijn landhuis gedrenkt in mijn mannenzaad. Projecteer je eigen kansloze leventje aub niet op anderen, loser.

@SvennusMax 24-02-11 | 13:36


O, en wat 'quotes stelen' betreft, volgens mij begrijp je het principe achter citeren (

Wat ik dus wou zeggen ondanks het gare commentaar systeem:

@SvennusMax 24-02-11 | 13:36
O, en wat 'quotes stelen' betreft, volgens mij begrijp je het principe achter citeren ( dat is de nl. term ) niet. Lees je in: nl.wikipedia.org...

Dat is namelijk "een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt", precies dus zoals ik het had gedaan. 'Slimmerik'.

Erg jammer, gamert is namelijk de enige game gerelateerde site die ik bezoek. Bezocht, dan. Gamert had mijn voorkeur, omdat het commentaar onder de posts vaak niet bestond uit +1 post hoeren.

Is er geen animo voor een nujij achtige gamert, zodat er bezuinigd kan worden op de redactie? (Niet dat ik de redactie zo slecht vond overigens! Absoluut niet)

komen er niet nu ook iets van Gamert-posts op geenstijl, 1x in de zoveel tijd ofzo.. soort gast columns/blogs o.i.d.??
Ga jullie goed! en thanks voor alle posts!! Was niet echt meer up2date met games, maar door jullie bleef ik nog wel een beetje bij... :)

Helaas, jammer dat jullie van het digidoek verdwijnen!

OT: Wie de fuck is SvennusMax? Krijg spontaan amnesie van het lezen van zo'n naam!

Godverdomme. Waarom ziet GS/TMG hier geen potentie in? Waarom port Joris die redesign niet gewoon even naar Gamert? Hij weet donders goed dat z'n hart hier ligt, heh. Ik denk dat Gamert echt nog wel toekomst heeft als individuele website. Ik heb echter nooit helemaal begrepen hoe de sponsering achter de site werkt. Als het puur gaat om de hosting kunnen wij als members dat toch wel ophoesten? Daarnaast durf ik te beweren dat sommige gamerts ook wel nieuwsstukjes/columns durven schrijven. En hoe zit het met het forum? Ik hoop niet dat werkelijk alle hoop al begraven is.

Sucky!

@SvennusMax
Ik ga je missen hoor, mijn grote nemesis. Een goede vijand in het leven is net zo belangrijk als een goede vriend. Misschien kom ik je nog ergens tegen op een ander forum. Het ga je goed!

Godverdegodverrrrrrr....ik vind Gamert juist zo leuk vanwege het feit dat jullie schijt hebben aan de mainstream game-sites en gewoon lekker je ongezouten mening geven. De discussies in de comments, het gezeik op de reaguurders onderling, het nachtnieuws etc....
Waar moet ik nu heen om mijn gal te spuwen over al die verschrikkelijke kutgames waar jullie aandacht aan besteden? Zit ik straks zeker ergens tussen de 12 jarige knulletjes interessant te doen over hoe goed de games "vroeger" waren? Zonde, zonde, zonde!
Misschien kom ik nog wel wat volk van hier tegen op een andere gamesite, zou leuk zijn om dan daar even de boel op stelten te zetten.

@SvennusMax
Jij ook een fijne blaasontsteking, jumpersknee en lintworm toegewenst.

@Phyla 24-02-11 | 15:11
Hoezee! Hoezee!

@Phyla 24-02-11 | 15:11
Goed plan, ik doe mee!

@Phyla 24-02-11 | 15:11
Ik sluit me aan...heb je al een plan?

@ Alfred
Ik ga d'r achteraan.

Jammer. Jullie waren de besta gamenieuwssite van Nederland, met nieuws die ECHT boeide!

@ gameon 24-02-11 | 15:29
Dat gevoel is wederzijds, en ook dat meen ik.
@ badedas 24-02-11 | 15:04
Jij bewijst maar weer eens even dat je de afgelopen 2,5 jaar je snuit niet hebt laten zien hier, want dan had je goedverdoemme wel geweten wie ik was. Wie ben jij eigenlijk?
@ Alfred E. Neuman 24-02-11 | 15:54
Dank! Ik heb al een naam voor de worm, denk ik.

@ Phyla 24-02-11 | 16:19
Noteer mij maar als tweewekelijkse contributeur van confronterende en consternatie-opwekkende content. Doe ik voor mijn werk ook regelmatig, dus waarom niet 30 minuten per 14 dagen uittrekken om ook hier iedereen op de kast te jagen. Hits, attentiewaarde en vele (haat/fan)posts gegarandeerd, en de plaat voor mijn kop is zo dik als de fictieve vrouw van sk!llz.
Kom maar op met die bende.

jammer jammer, het leukste stukje van geenstijl sluit :(

shame shame

@SvennusMax 24-02-11 | 16:37

Ben je weer je eigen leventje op mij aan het projecteren? We hebben zelfs een zoontje samen, maar dat kun je je als troosteloze faptiener vast niet voorstellen.

En dan nog te bedenken dat je denkt dat je op deze deaude site nog wat voorstelt ook. Sneu. Je moet maar ergens je ego op kunnen baseren.

@SvennusMax

We houden wel van je hoor, je goochelde met woorden als Gerard Reve deed met woorden/kinderen!

Jammer, erg jammer. Vond Gamert de laatste tijd een heel stuk beter dan in het begin, zat zeker nog wel vooruitgang in. Zal de discussies ook missen. Site en comments hadden toch net een ander toontje dan elders.

@ sk!llz 24-02-11 | 17:12
Ok. Doei.
@ Azzkickr 24-02-11 | 17:14
Ah lievvv! De tranen springen spontaan in mijn broek.

Jammer jongens. Haat aan het winstmechanisme.

Aiaiaiaiaiaiaiai
Dat is echt balen, ik lees (las) gamert dagelijks!
Ik ben het volledig eens met Phyla, is het niet mogelijk om Gamert toch door te laten gaan? Fok die prijsvragen en shit, gewoon hosting roggelen, wat mensen met een creatieve zieke geest (zoals Svennusmax) *no offense* and we're good to go!
Graag zou ik meewerken aan dit initiatief, kompt op!

Nou, de groeten dan maar.

Ontzeeeeeeettend jammer

Jammer jongens! Ondanks dat het niet veel was, trok de site mij altijd als een magneet. Het ga jullie goed!

@Phyla Ik sluit me ook aan. Ik ben wel degene die af en toe een comment post zodat het lijkt alsof jullie artiekelen gelezen/gewaardeerd worden!

Ah, verdulleme. Gamert was een leuke site, en nu vind ik het jammer dat ik de laatste tijd niet zo veel meer gereaguurd heb. Ik ben het wel met Sven(nus) en Phyla eens. Geld heb ik niet zo veel, maar ik kan (in mijn hoofd) redelijk leuke stukjes schrijven. We moeten toch iets kunnen?

Ik baal serieus van dit nieuws. Ik vond het al zo vreemd vanmiddag. En op mijn comment over het feit dat er geen linkje meer stond naar gamert werd natuurlijk niet gereageerd.

Ik ga jullie missen jongens, mijn dank gaat even specifiek uit naar Phyla, gameon,Devega , W2E en natuurlijk Svennusmax. Leuke tijden beleefd hier.

Volgens mij kunnen weinig mensen gamert evenaren. De droge humor. De zinloze discussie. De zinVOLLE discussies. Wat een gemis. Ik meen het.

Verder sluit ik mij ook aan bij jou Phyla.Ik stop gewoon met het betalen van contributie aan Powned, verdriedubbel het en we gaan zelf wel verder!

Hoe houden we contact?

Jammer, dit was de enige site waarop ik keek voor mijn game informatie. Door de overzichtelijke layout en gefilterde informatie was ik geen tijd aan het verspillen. Op andere sites wordt zoveel informatie neergekwakt dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dat was hier niet zo. Vond vooral het nachtnieuws erg handig. Hebben jullie nog andere alternatieven waar ik op kan overstappen of laat je iedereen in de koude kleren staan?

Anders houden we komend weekend toch een reunie feestje? Een beetje vroeg. Ik zal eens overleggen met het thuisfront.

Ps, het nieuwe geenstijl ontwerp zuigt

Mij zien jullie wieder op psx-sense en insidegamer...

Ik wil wel meedoen met de nieuwe (?) gamert, dan doe ik also jullie stukken ook van belang zijn door eens een comment te plaatsen en te discussiëren met mezelf...

Mocht er 'iets van hier' op wat voor manier ergens anders in wat voor vorm dan ook doorgaan, ik wil wel de eindredacteur spelen. Las hier meer interessante meningen dan bij de concurrentie.

Das jammer, nou ben ik niet zo'n heel erg fanatieke gamerT.
Maar "Gamert" is wel de enige game gerelateerde site die ik bezoek.

Thanks!

Het enige goede van GS naar de klote.
Das KUDT.
Wat zoveel goede game site's zijn er niet

Balen, al die sites gericht op pubertjes met veel flashende plaatjes en shit, daar zit ik niet op te wachten. Vond Gamert de enige goed te behappen site voor wat gamenieuws.
Bedankt in ieder geval!

PS Iemand een goed alternatief?

Normaliter reageer ik niet maar dit vind ik wel bijzonder nieuws. Het ga jullie goed en heb me altijd vermaakt. Ik verhuis nu naar www.insidegamer.nl . Tot ziens mannen! En bedankt!

Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Gamert was nou juist een site die zich wel kan onderscheiden van de rest. Waar moet ik nou in hemelsnaam heen om een site te lezen die lekker kritisch is en de mening niet onder stoelen of banken steekt?
Ik heb de topics inclusief alle comments en discussies met ontzettend veel plezier gelezen.

Gamerts! Heads up. Ik heb eens contact gezocht met de heren redacteuren en die zijn ontzettend meewerkend geweest met het beantwoorden van vragen en het geven van informatie. Waarvoor dank, ofc.
.
Het eerst: waarom is Gamert niet meer? Zoals Shmork al deels toelicht in de startpost is het puur een financiële kwestie. Slimme GS-lezerts hebben misschien ook al aan de link met het vertrek van Hoxa gedacht. Aldus. Het belangrijkste is dat deze beslissing zeer vers is, en dat de redacteuren nog niet de tijd hebben gehad om het één en ander goed door te spreken. Het is goed om te weten dat de redacteuren absoluut niet de handdoek in de ring gooien. Er zijn enkele toekomstscenario's:
.
- Gamert gaat op zwart, de redacteuren worden manisch-depressief en de reaguurders mogen een nieuw stekkie op het internets zoeken. Boeien, de wereld gaat toch deaud in 2012. Geschatte kansen voor dit scenario: 0,12%
.
- De redacteuren vinden een nieuwe plek op het interweb, om zo via het paraplu-model (uitbreiding van een bestaande site) een vlotte start te vinden tussen het verzadigde aanbod van Nederlandse gamesites. De reaguurders vinden een nieuw plekje om te zieken, zeiken en te discussiëren en te lachen. Dit is een plausibel scenario, maar het vergt wat (verken)werk. De input van reaguurders is (zoals altijd) ZEER welkom. Geschatte kansen: ?
.
- Reaguurders unite! Als we een groep weten te vormen die zich in wil zetten voor een (eigen) plekje op het www, kan dit nog eens gaan écht werken. Enkele voorwaarden: we hebben mensen die inzet willen tonen, wat verstand hebben van design/coding/hosting (en/of), etc. Logischerwijs is hier geld en organisatie een aandachtspunt.

Nogmaals: de redacteuren denken niet aan stoppen (het is ook hun hobby, y'know)! De vraag is hoe we dit tot een goed einde kunnen brengen. Gamert is de moeite waard om te behouden, lijkt me. Anders moet Sven z'n rage gaan ventileren bij de bakker om de hoek, kan Akabei z'n behoefte om statistiekjes te posten niet te bevredigen en kom ik niet aan m'n dagelijkse aantal toetsaanslagen.
.
Dus: verwijder Gamert nog niet uit de favorieten en laat u horen!

Jammer dat gamert weg moet, lees altijd graag hier mijn gamenieuws.

@Phyla

Klinkt goed wat je daar allemaal neerzet, heb zelf geen kennis van design/coding/hosting maar doneer natuurlijk graag wat aan onze redactievrinden om een doorstart te kunnen maken.

Dit zijn dus de momenten waarop jkeihard "Had ik maar ... " Of in mijn geval een halfuurtje zelfkastijding in de kelder. De vraag spookt door je hoofd: Waarom heb ik nooit eerder gereaguurd op dit stukje internet? Al jarenlang las ik met veel plezier reviews, het nachtniews en de prachtige reaguursels.

Na dit dramatische stukje, in het geval van een resurrectie van Gamert beloof ik hierbij plechtig meer te reaguren. Al betwijfel ik of men zit te wachten op een eerstejaars student die in heel zijn leven nog maar 4 echte games heeft gekocht voor z'n PS3.

@Subjectief 24-02-11 | 22:27
Eerste comment, en dan meteen de eerste zin verkloten. Don't mind me!

de GAMERT CLAN maakt wel een doorstart: namelijk op


www.gamertclan.nl

Oude accounts van het gamert forum kunnen gewoon worden gebruikt, en alle posts zijn er nog! Nieuwe style (Mooier imo)

@ Allen
Bedankt voor jullie reacties! Goed om te lezen dat jullie je de afgelopen tijd vermaakt hebben.
De restyle van Geenstijl kwam voor ons ook nogal plotseling, waardoor we eigenlijk niet echt de tijd hebben gehad om (goed) na te denken over hoe het verder moet na de sluiting van de toko. Omdat onze lezers hoofdzakelijk via Geenstijl bij ons terecht kwamen, en die link er nu niet meer is, is het moeilijk in te schatten of een andere site met hetzelfde Gamert-team (geldtechnisch, wij moeten ondanks onze atrofische lichamen af en toe gewoon eten, en qua bezoekersaantallen) levensvatbaar is.
Hou op 'de Twitters' @GamertNL in de gaten, misschien dat we op deze site de komende dagen nog wat updates zetten zodra er meer duidelijkheid is. Dat hangt er van af hoe lang de stekker er nog blijft zitten.

@ Perspectief
Da's rap. Mooi dat het forum/de clan er in ieder geval niet onder lijdt. Props.

Ik vroeg me al af waar het Gamertkopje op GS was gebleven.. Toch jammer dit, ik had altijd het idee dat gamert door/voor (jong)volwassenen werden geschreven, en dat sprak mij wel aan..

@Phyla ik sluit me er ook bij aan, samen kunnen we Gamert in de lucht houden!

Zeker spijtig bericht, ben ook sowieso verrast over de hele omwenteling van Geenstijl. Zou ook tof zijn als Gamert tot op een zekere hoogte behouden kan worden door enthousiaste reaguurders. Was toch een van de leukere gameweblogs om te bezoeken :)

GL

Kleine suggestie misschien, maar een goed alternatief dat vrij snel en zonder veel kosten in elkaar te zetten is, is een simpele wordpress website. Het arras theme (www.arrastheme.com... heeft een goed format hiervoor en is ook best makkelijk te wijzigen. Bovendien bevat wordpress genoeg plugins en is het niet lastig om je eigen plugins voor wordpress te schrijven met enige PHP kennis. Met een beetje geklungel kun je zelfs de login van wordpress koppelen aan het forum. Standaard biedt wordpress een uitstekende backoffice voor dit soort materiaal.

Het nadeel is echter dat de link met geenstijl geheel komt te vervallen, waardoor er waarschijnlijk toch een groot deel aan reaguurders verloren gaan. Daarnaast wordt de redactie niet betaald. Aangezien mensen wel betere dingen te doen hebben dan game nieuws opzoeken en posten, is het best lastig om consistent nieuwe posts op te hoesten.

Hosting hoeft niet prijzig te zijn. Ik heb echter geen idee hoe zwaar bezocht een site als gamert is, dus ik kan hier weinig over zeggen.

Jammer dat het er mee ophoudt, kon me altijd wel amuseren met de rants van Svennus en de meestal goed doordachte posts van Phyla.

Gamert, bedankt! Jammer dat de paarse broeken van GeenStijl (hypocrieten) jullie afsluiten. Het ga jullie goed!

Heel erg jammer :(!

[email protected]

Ik en wat vrinden doen met Mediainside een goede poging onsinziens

Phyla
Tuurlijk

Potverdikkie! Ik check jullie een dag niet en jullie houden er mee op? Erg jammer.

@Phyla kan ik mij aanmelden als criticus voor single player spellen voornamelijk? :P

Erg jammer! Ik keek eigenlijk alleen nog op Gamert & IGN..

Hadden jullie trouwens voor 't slapen gaan niet even de nieuwe Skyrim trailer online kunnen zetten ?!?

Zeer jammer. Gamert was de enige plek waar ik zo nu en dan eens keek of er nog nieuw game nieuws was. Of dat er nog wat niews aan zat te komen of al uit was voor de ps3.
Ikhoop dat jullie je nog bedenken en Gamert nog reanimeren.

Als Gameroistic Anonymous sta ik al droog sinds Tetris1.0. Dit is de eerste keer dat ik hier kom, maar ik vind het ook jammer. *kijkt verder in de bruiloftaankondigingen om vanmiddag wat te doen*
.
Ow ja, bijna vergeten: als deze community zo sterk en veelzijdig is gezien bovenstaande reacties, is het toch niet zo moeilijk uit de as een nieuwe te laten ontstaan? Leuke 1e geste: Gamert.nl die Gamert.nl sponsort met overdracht van de domeinnaam.

Hmm echt zuur! De enige gamesite in mn favorieten!
Het ga jullie goed!

Hey, das mooi kut, nu kan ik niet meer lurken ffs. Ik hoop, meer voor de redactie dan voor mezelf nog, dat jullie een nieuw plekje vinden. Bedankt voor de afgelopen jaren in ieder geval!

Meh.

-edit- doe es niet misselijk mannetje

TMG: @Gamert: -weggejorist en opgerot-! :)

Kan de gamert-crew geen permanente nederdraad openen op /v/? Hebben we de Televaag niet eens nodig.

Zonde, ik kwam hier altijd graag voor wat dagelijks videogamenieuws. Nieuws wat net even wat objectiever gebracht werd dan op de de bekendere en door videogameuitgevers gesponsorde websites. Hier werden slechte games (en slechte motionsensorbalken) tenminste naar behoren afgekraakt, en stond het de commenters vrij er bijna ongecensureerd er nog een schepje bovenop te doen. Veel succes met wat jullie nu gaan doen.

Jammer, hier kwam ik voor mijn Game kennis.
Het ga jullie goedt heren!

WTF

Eeuwig zonde, Gamert was voor mij de voornaamste reden om nog op GS te komen, met de nieuwe lay-out daar en het verdwijnen van Gamert-nieuws, prijzen ze zichzelf enorm uit de markt. Net een stel freubelende kleuters die het verschil niet weet tussen nieuws (hier en daar wat gepeperd en niet altijd helemaal objectief) en een peuterspeelplaats (zoveel mogelijk kleurtjes, want dat is lekker druk en onleesbaar).

Jammer mensen, ik kwam hier toch altijd voor mijn laatste update over games e.d. via Geenstijl. Nu maar eens kijken waar we dan een beetje site kunnen vinden.

WOOT!!
Erg jammer... zoals velen hier was gamert een vaste stop tijdens mijn geenstijl bezoek,
gamert is voor mij uniek door scherpe artikelen en de unieke schrijfstijl.
Ik persoonlijk vindt dat geen andere game website hieraan kan tippen,
doodzonde...
Maargoed het is denk ik niet anders, wel snel een andere baan vinden heh,
werklozen zijn er al genoeg in NL.

Blijft de site nog wel bestaan en wordt er gewoon geen nieuwe content meer op geplempt of gaat de boel helemaal op zwart? Zo ja, per wanneer? Ik hoop van harte dat er ergens anders een doorstart gemaakt kan worden, zonder die TMG idioten. Ik vond de Televaag sowieso altijd al een kudtkrant.

De ene kant: een site die zeer onregelmatig berichten post, altijd later dan anderen met nieuws komt en het puberale nog net even wat verder doordrijft dan grote broer GS en de beroerd geschreven laatste review van TDU2, met een proza dat doet denken aan sites als gamez.nl.... het einde moest een keer komen.

Aan de andere kant: zelf nog maar kort een fervent gamer, nog korter een dagelijks bezoeker van deze site, besef ik dat er er een uniek stukje gamegebeuren op de internets verloren gaat. Een site waar je niet doodgegooid wordt met advertenties van op dezelfde site te positief besproken games, een vrolijk anarchistische werkwijze met de boze brieven en de op leuke manier mislukte intro's van het nachtnieuws als hoogtepunten en natuurlijk zalig cynische, bijtende, krankjoreme, wijze comments van gamefreaks en incidentele voorbijgangers. Het heeft me juist als nieuwe gamer veel bijgebracht over games die ik anders nooit zou hebben gekend, laat staan gespeeld.

Beide afwegende: mocht er geen doorstart komen, jammer, helaas etc. over een jaar ben je dat hele gamert vergeten. Maar mocht er een doorstart komen, ik ben graag van de partij (maar kan geen hulp toezeggen, want ik probeer naast al dat gegame nog iets van een leven over te houden en wil ook nog eens af en toe een goed boek lezen en andere saaie dingen doen).

Bellen? O_o is dat een soort ventrilo of zo?
Ik zou wel bellen, maar dat is iets te RL voor mij.

@ Tomatenketchup
De site gaat over ong. een maand op zwart, de comments waarschijnlijk automatisch over een week dicht.

fuck fack kak zak. Godverdomme een niet game nerd site vinden. Jezus christus ik ga iig nooit naar die PU tmf loserts. Wat dan, tussen de pubers op Tweakers? Geen idee. Wat is het alternatief?

Huilie huilie. Ik checkte hier elke dag ff...

De redirect naar het forum staat nu automatisch naar " title="http://www.gamertclan.nl

" target="_blank">www.gamertclan.nl

Onze TS is altijd vrijblijvend open voor iedereen. Ook proberen wij onze Frontpage actief te houden met trailers en nieuwsposts, alleen zijn wij geen provisionele schrijvers die dit als beroep doen! Voel je je geroepen om voor ons wat nieuws te schrijven? meld je aan!

Blijft alsnog jammer dat TMG er geen brood meer in ziet, maar laten we naar de toekomst kijken, en proberen er nog een mooie (2e) start van te maken.

Stealth,

@ Perspectief
Mooi initiatief. Paar opmerkingen:
- We hebben iets meer van een 'blog'-stijl nodig, met recente posts, tags en/of filters op platform en het soort post. Het idee van Devega voor een Wordpress site sluit daar wat beter op aan. Helemaal met zo'n gelikt theme als hij noemt.
- De frontpage is nu vooral gericht op het forum. Logisch, maar liever wat subtieler.
- Niet onbelangrijk: laten we proberen om niet aan de redacteurs voorbij te gaan. Het is verstandig om goed contact te houden over wat zij uitspoken en wat zij willen.

Oh, en nog iets: ik weet niet of het verstandig is om de frontpage dan ook Gamertclan o.i.d. te laten heten. Ik weet niet hoever the rabbithole van intellectuele eigendommen gaat.

@Perspectief
Ik ben het wel met Phyla eens, ik heb al even een gameon account op de gamertclan aangemaakt, maar kan er nog niet zo goed mijn weg vinden. Ik mis toch een beetje dat vakje met recente topics zoals bij geenstijl.nl. Maar misschien is het ook een kwestie van wennen...

De graphics komt even op de 2e plek als alles met zo'n tempo de deur uit moet ;), misschien gaan we de FP nog wel aanpassen naar Wordpress inderdaad, hier hebben we ervaring mee.

Lijkt me trouwens een goed plan om even af te wachten wat de redacteurs willen.. ondertussen post ik in ieder geval wat trailers etc.

Allereerst balen dat gamert stopt :( had het liever anders gezien.

Even een kleine toevoeging op Perspectief,

Met Vbulletin 4 in combinatie met het cms heb je ongekende mogelijkheden.
Echter gezien de snelle start is dit lastig in te delen... zie bijvoorbeeld: darkcode.org...

Kortom, mogelijkheden zijn enorm, alleen het kost even tijd ;) iets wat ons niet is gelukt in een paar dagen maar wat beslist wel op de planning staat.

Ik denk dat ons grootste voordeel is (qua forum) dat de historie van 5 jaar niet verloren is gegaan, maar dat wij nog beschikken over bijna een half miljoen reacties!

De komende weken staat veel meer op de planning.
Heren ;) tot ziens op www.gamertclan.nl

Aan alles komt een einde. Thankx for everything!

Wat een triest nieuws is dit. En dat terwijl de gamingindustrie één is waar miljarden in omgaan. Heren....chapeaux voor de topics.....complimenten voor het enthousiasme....en Hulde voor de verslaglegging. Tot snel....!


Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum