Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

Epic Minecraft-fanvideo is epic

Dat Minecraft een toffe game en een groot succes is wisten we al. En dat er van succesvolle games met cult-gevolg vaak fanfilms gemaakt worden ook. Zodoende is ook de bovenstaande video tot stand gekomen. Hij is weliswaar iets professioneler dan gemiddeld, maar hij is dan ook gemaakt door Corridor Digital, die eerder ook de Modern Warfare 2-video 'Frozen Crossing' (deel 1 deel 2) maakten. Sowieso kijken dus!

Reacties

heherhe leuk hoor

Ja die zit erg goed in elkaar.
Maar 2 x epic in 1 zin?

@Eduardo
Longcat is toch ook long?

HAHA 4CHAN

Ik weiger dit te kijken puur omdat jullie dit topic zo genoemd hebben. Dood aan memes. Vooral aan het woord epic.

Epic wordt een beetje teveel gebruikt tegenwoordig :( Vooral voor dingen die niet echt epic zijn. Toch vermakelijke video hoor!

Het filmpje is van corridor digital www.youtube.com... maken nog meer van die epic fan made epic filmpjes en andere epic epic epic epic epic zooi, echt geweldig en oja epic.

Kijk dit is pas een topspel.

De populairste (geen reclame hoor, is gewoon gratis) minecraft server is ook vrij episch: " title="http://www.buxville.net

" target="_blank">www.buxville.net

Aanrader!

Zow die URL komt er ook lekker uit.

epic filmpje is het nieuwe epic

Epic was ooit een perfect woord om extreem uitzonderlijke dingen mee aan te duiden, tegenwoordig wordt epic helaas misbruikt voor dit soort matige filmpjes waardoor de hele term zn waarde verliest.


Zo, na deze epic diss ga ik ff een epic kopje koffie zetten met een epic boterhammetje erbij, om daarna weer aan mijn epic scriptie proposal te gaan werken. Ik wens u allen een epic middag.Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum