Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

Dead Space 2 - Severed

Wel ja, nog meer beelden zo aan het einde van de dag, waarom ook niet. Dead Space 2 heeft u misschien al lang en breed uitgespeeld, de multiplayer kan u niet bekoren en dus ligt de game in de kast/stoffige hoek/nog in uw console/bij de buren/als onderzetter/allang op marktplaats. Stel dat u toch nog een keer de wereld van Dead Space in wil trekken dan kan dat op 1 maart met nieuwe DLC voor de singleplayer. Ditmaal speelt u niet Isaac zoals in de game, maar u bent negert Gabe, en daar is niets mis mee. Vanaf 1 maart is het weer lichten uit, geluid op -35 en de telefoon op trilstand.

Reacties

Ik heb deel 1 gekocht (voor de PC) maar niet uitgespeeld omdat ik helemaal debiel werd van de besturing. Deel 2 ziet er wel heel cool uit, maar kan iemand mij zeggen of de besturing ook verbeterd is?

niks mis met de besturing hoor.

je moet ook v-sync uit zetten. derp

Blijkbaar is de support voor de PC voor deel 2 ook weer ruk.

Sinds waarneer heeft V-sync iets te maken met de besturing. Input lag komt door triple buffering, als ik me niet vergis.

@Spinazi: In Dead Space 1 in het grafische opties menu de vsync uitschakelen. De extra stap echter is om vervolgens terug te gaan naar Windows en in de beeldschermeigenschappen middels je videokaartdrivers (je nvidia of amd/ati tabblad) vsync te forceren. (Kan ook zoiets als verticale synchronisatie heten; je snapt het idee wel.) Vergeet de geforceerde vsync niet uit te schakelen nadat je klaar bent met spelen. ;)


In Dead Space 2 is de muisbesturing drastisch verbeterd. Speelt als een zonnetje.


Wat ik echter mis: komt severed nou ook voor de PC uit? Ik heb 'm namelijk nog niet op Steam voorbij zien komen!


Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum