Naar Navigatie
POWERED BY GS© INFO

nieuws

Alan Wake al speelbaar in schappen...

saw120.jpg...mits de ontwikkeling soepeltjes verlopen zou zijn. En dat is dus absoluut niet zo. Sterker nog, ontwikkelaar Remedy heeft er een behoorlijke kluif aan. Maar na een hoogst vriendelijke ontboezeming op eigen website kunnen we ze dat nog even vergeven. Hierrrrr krijgen we officieel excuses van Mika Reini, CFO van Remedy. 'We feel we owe you all a small heads up, and our apologies for lack of updates.' Waarom dan? 'But designing a completely new game can be hard, and sometimes you need to take a detour to find the best route forward.' Goed. Fair enough. Kunnen we mee leven. Die gasten werken blijkbaar hard en de game als ie goed genoeg is. Wachten is kudt, maar een game vervroegd in je console proppen en erachter komen dat je 60 Euro verspild hebt is nog veel zuurder. Blijf dus nog maar even lekker werken Remedy, maar zorg er wel voor dan ie dan ook écht goed wordt...

Reacties

Ja, okee. En wanneer komt ie dan ongeveer?

Waarom alleen console vermelden terwijl hij ook voor de pc komt? Of tellen de mensen met een pc niet meer mee?

@Keaning_Radboud
Wen er maar aan.

Ik denk dat hij eind 2009 gaat komen en hopelijk zien we meer op Leipzig. En @Keaning PC telt idd niet meer mee, Alan Wake op de console verkoopt waarschijnlijk 100x beter.

@phixion de consolefanboy:

PC blijft populairste gameplatform
Uitgegeven: 1 juli 2008 13:20

AMSTERDAM - De pc is nog altijd het populairste platform voor het spelen van computerspelletjes. Gamers met een console besteden daarentegen wel meer tijd aan de spelletjes.

Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau Forrester. Van 14 duizend ondervraagde Europeanen zei 72 procent wel eens een computerspel te spelen. De pc wordt daarvoor gebruikt door 60 procent van de respondenten, terwijl een derde op een aparte spelcomputer speelt. 27 Procent speelt op de mobiele telefoon.

Hoewel kleiner is de markt van consolegebruikers voor de gameindustrie wel aantrekkelijker: zij geven meer geld uit aan computerspelletjes en brengen meer tijd door achter het apparaat.


Zoeken

Live Forumfeed

De actieve topics uit het Gamert Forum.
Naar het forum